Díszdobozban a DR. IGNÁCZ kolbász

Díszdobozban a DR. IGNÁCZ kolbász

Egy létrafokkal följebb lépett a DR. IGNÁCZ Kolbász Manufaktúra: prémium dobozos terméket ajánl vásárlóinak. Mindezzel kapcsolatban Ignácz Mihály tulajdonossal beszélgettem. (Such Tamás írása)

 

Miért épp díszdobozba teszitek a kolbászt, hiszen csomagolhatnátok a jól bevált újságpapírba is.
Próbáltuk a prémium minőségű, érett kolbászainknak méltó csomagolást adni. Ezáltal partnereink kérését is teljesítettük, mely szerint nemcsak maguknak, hanem szívesen ajándékoznának másoknak is. Viszkit, pálinkát és a többi egyéb terméket díszdobozban ajándékozhatunk, ellenben ilyen prémium minőségű díszcsomagolású kolbásszal kereskedelmi forgalomban még nem találkoztunk. Így merült föl az igény a gyártásra.

Voltak-e technikai buktatói a kivitelezésnek? Ugyanis a kolbász csöpög.
Minden kezdet nehéz. A kolbászt egyszerű zsírpapírba csomagoltuk, amelyhez olyan dobozt gyártottunk, amely belülről fóliázott, hogy ne üssön át a zsír. Ellenben ez mégsem működött, mert amikor kibontottuk, kisebb foltok éktelenkedtek a doboz belső falán.

Miképp hidaltátok át a problémát?
A következő lépésben elhagytuk a zsírpapírt, helyette egy logózott, matt réteggel bevont, magas minőségű papírba csomagoljuk a portékát, amely elegánsan igazodik a díszdoboz külső matt jellegéhez.

Hogyan juthatunk hozzá?
A manufaktúránk weboldalán megrendelhető.

Eredeti cikk megtekinthető itt.